Wat te doen als de handzender het niet meer doet

- Is de handzender beschadigd door eigen toedoen, dan is reparatie voor eigen rekening. U kunt dan een afspraak maken bij klantenservice Woonwenz. Dit doet u door keuze 3 te kiezen van het telefoon keuzemenu.

Als de handzender niet meer reageert

  • Controleer de batterij van de handzender. Batterijen (van een goed merk bv knoop batterij Duracell DL2016 of Energizer CR2016) gaan ongeveer 3 jaar mee. Batterijen zijn voor eigen rekening. 
  • In geval van nood ligt er ook een aantal batterijen bij de heer Jo Sevriens (zie beneden).Zorg wel dat de batterijen die u gebruikt ookweer worden aangevuld. (liefst batterijen van het zelfde merk) 
  • Vernieuw de batterij als dat nodig is. let op!!laat de batterij niet te lang uit de handzender,het kan zijn dat de code dan verloren gaat. Als dat het geval is, kunt u een afspraak maken met Woonwenz om de handzender opnieuw in te regelen. Dit doet u door keuze 3 te kiezen van het telefoon keuzemenu.

Woonwenzheeft de heer Jo Sevriens, huisnummer 45, bereid gevonden om in geval van nood een reserve handzender ter beschikking te hebben, zodat u gebruik kunt blijven maken van de parkeergarage. Als deze niet meer nodig is graag de reserve handzender terug brengen, zodat andere bewoners hier ook gebruik van kunnen maken als dat nodig is. 

Crescendo bij avond