Op deze website treft u geen informatie aan over de Zorggroep.


Hartelijk welkom !

BC-Crescendo kon al snel na de oprichting beschikken over een website waarin wetenswaardigheden werden opgenomen. Die eerste website was na ruim 7 jaar dringend aan vervanging toe. Dus werd medio 2020 een nieuwe website gebouwd waarbij:

  • De nieuwe website een frisse moderne uitstraling heeft gekregen.
  • Een helder en goed leesbaar lettertype een duidelijke verbetering is.
  • De website op een smartphone beter benaderbaar is dan op de oude website.
  • Alleen nu nog relevant materiaal werd overgebracht naar de nieuwe website.

Enige aanwijzingen m.b.t. het gebruik zijn m.i. nuttig.

Het hoofdmenu.

  • Dit hoofdmenu, dat op elke pagina aanwezig is,  zal nauwelijks toelichting vergen. Via een gemaakte keuze komt u terecht op een pagina met een index van artikelen. Door op het kopje Titel te klikken kunt u de sortering be├»nvloeden.
  • Direct zal op de home-pagina de grote afbeelding in het midden opvallen. In de linker bovenhoek treft u een blauwe knop aan die u kunt gebruiken om een overzicht te krijgen van de meest actuele zaken. Klik er maar op,
  • In het rechter scrollende deel kunt u ook verwijzingen naar deze meest relevante artikelen aantreffen. Het automatisch scrollende deel is eigenlijk een soort index. Kies een onderwerp door er op te klikken zodat de grote afbeelding wordt getoond. Onderin de foto staat het onderwerp. Klik daar op om rechtstreeks naar het betreffende artikel te gaan. Overigens zal het meest actuele bericht als eerste verschijnen.
  • In de linker kolom kan men een abonnement nemen op onze Nieuwsbrief. Ook bedoeld voor niet-bewoners !
  • In de rechterkolom staan koppelingen naar de websites van onze sponsoren en van enkele mogelijk voor u interessante websites.

Het submenu

Direct onder de grote afbeelding op de home-pagina treft u een submenu aan met een viertal opties. Kies er een door er op te klikken waarna voor u de drie belangrijkste artikelen bereikbaar worden. Klik op de kopregel van zo'n artikel en het hele artikel wordt getoond.

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Crescendo bij avond