Contact met Woonwenz

Bezoekadres 

Molenbossen 618
5923 AJ Venlo

Postadres
Molenbossen 618
5923 AJ Venlo

T. 077 - 389 31 31
email iconinfo@woonwenz.nl


Storingen en klachten
Lees eerst dit artikel

Wist u dat er in de map die u van Woonwenz kreeg veel informatie te vinden is ?

Vloerverwarming 2De witte vierkante knop bij de buizen van de vloerverwarming geeft de temperatuur aan van het water dat door de vloer wordt gepompt. Standaard staat de temperatuur op 40 graden. Als men behoefte heeft aan een lagere temperatuur, kan er aan de knop gedraaid worden, maar Woonwenz adviseert de standaard temperatuur van 40 graden. Alle andere knoppen moeten met rust worden gelaten.

Luchtverversing

De tweede foto geeft het display van het WHR apparaat weer. Dit display zit aan de voorkant van de luchtverversingsinstallatie. De uitleg staat in de handleiding, maar ons is gebleken dat veel bewoners van Crescendo niet weten hoe ermee om te gaan. In de praktijk zijn alleen de twee knoppen met afbeeldingen van een huisje belangrijk. Standaard brandt er een groen led lichtje bij het rechter huisje met twee pijltjes, één links dat naar beneden wijst en aangeeft dat er lucht naar binnen wordt geblazen en één rechts dat naar boven wijst en aangeeft dat er lucht wordt afgezogen. Woonwenz beveelt deze stand aan als standaard. Als men het inblazen wil uitschakelen en alleen lucht wil afzuigen, moet men op de linker knop drukken en een paar seconden vasthouden, totdat het groene lampje bij dat huisje gaat branden. Dat huisje heeft ook maar één pijltje en dat pijltje wijst naar boven om aan te geven dat er alleen lucht wordt afgezogen. Men kan deze stand gebruiken als er stank naar binnen komt van bijvoorbeeld brand of ongewenste kookluchtjes van elders.

WarmtepompSommige appartementen hebben de beschikking over een speciale pomp die het warme water in de ringleiding kan laten circuleren. De pomp kent een tweetal standen: 100% waardoor wordt bereikt dat het warme water 24 uur per dag wordt rondgeleid of Auto waardoor de pomp het "gedrag" zal leren en op grond daarvan warm water aanbied. Nadeel van deze stand is dat u, als u buiten het geleerde patroon, om warm water vraagt er eerst nogal wat koud water uit de leiding komt maar dit weegt niet op tegen de aanzienlijke besparing op uw Gigajoule gebruik.

Zo werkt de Warmte Koude Opslag (WKO).WKO